Heineken tovert weer EK-gadget uit de hoed: Trom-Pet

Heineken is eruit. Het EK-premium van 2008 wordt weer een hoofddeksel: de Trom-Pet. Een woordgrapje, natuurlijk. Want het is niet een pet waarmee je kunt trompetteren, maar één waarop je kunt trommelen. De anchorman van Het Journaal van weleer, Joop van Zijl, is van stal gehaald om het nieuwe premium te introduceren. Zie hier zijn getamboereer.

Heineken borduurt met de Trom-Pet voort op het succes van de Luidsprekerhoed en de Jagershoed. In al het Oranje geweld dat nu weer losgebarsten is, springt deze er toch wel weer uit…

1 Responses to Heineken tovert weer EK-gadget uit de hoed: Trom-Pet

  1. Nolly Bal schreef:

    Goede middag,een vraagje:
    Wij organiseren elk jaar een dorpsfeest met kampvuur ect ,ect,en nemen dan het nodige van heineken en vrumona af maar laat dit nu net na het E.K.voetbal zijn,dan hier de vraag kunnen wij in het bezit komen van die TROMPET om aan de aanwezige kinderen uit te delen,?het gaat dan om een groot aantal,of kunnen we in het bezit komen van +/- 100 stuks voor onze vrijwilligers .obers e.d.op die dagen zodat ze voor eenieder herkenbaar zijn.? Op deze manier slaat U 3 vliegen in een klap nl.goede reclame voor U,functioneel voor ons en wat belangrijker is goed voor ons budget zodat we de entree niet behoeven te verhogen en het festijn zo voor IEDEREEN toegangkelijk blijft.
    In afwachting verblijf ikmet vriendelijke groet:Nolly Bal. Penningmeester van MINI gestel.
    P.S De heer Floris weet wie wij zijn en wat we doen.!!

Plaats een reactie