Guerrilla strijders trekken naar het platteland!

PlattelandVakantieland.nl overmeestert vandaag de ‘Welkom in Brabant’-borden langs vijftien invalswegen van de provincie. Met speciale hoezen worden de borden omgetoverd naar: Welkom in Brabant, het grootste pretpark van Nederland.


PlattelandVakantieland.nl
wil mensen wakker schudden met deze actie. “Weet je wel hoeveel leuke dingen te beleven zijn bij jou in de buurt? Heb jij bijvoorbeeld al ooit gewandeld met een ezel? Of geslapen in een hooitel?” vraagt directeur Paul Kempen. “Brabant telt enorm veel mogelijkheden voor een uniek dagje uit. Niet de Efteling, de Beekse Bergen of het Autotron zijn de grootste pretparken van Nederland. Nee, dat is Brabant zelf!. Nederland is één groot pretpark, zou je kunnen zeggen…”

Alle knusse plekjes van het grootste pretpark van Nederland zijn te vinden op PlattelandVakantieland.nl. Niet alleen activiteiten, maar ook overnachtingen in bijvoorbeeld een bed&breakfast of een groepsaccommodatie zijn gemakkelijk te vinden. Op die manier is het heel simpel om een compleet uitje samen te stellen. Of zelfs een hele vakantie. “Zonder een duur entreekaartje of lange wachtrijen” stelt Kempen. “Ga dit Pinksterweekend nou eens niet naar een attractiepark, maar kijk wat er direct bij u in de buurt allemaal te doen is. Wedden dat u een heerlijk dagje beleeft!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: