“Mannen, pas op!!!”

Veel vrouwen geven aan dat ze graag lingerie cadeau zouden krijgen van hun man of vriend, maar in de praktijk komt dit maar weinig voor. De reden? Mannen weten of de maat niet, hebben geen idee wat hun vrouw mooi vindt of ze hebben geen zin (lees: durven?) om een lingeriezaak binnen te gaan. Daar heeft webshop LingerieTotaal nu iets op gevonden: De Kliktease.

Op de website Kliktease.nl stuur je als vrouw een anonieme invite naar je vriend, die zogenaamd van één van zijn vrienden komt. In de mail staat een link naar de website, waar hij aan een heuse peepshow onderworpen wordt: Hij kiest één van de drie modellen die vervolgens bij elke muisklik een kledingstuk uitdoen.

Op het moment supreme wordt hem duidelijk gemaakt dat niet één van zijn vrienden maar zijn eigen chica achter de actie zit. Hij kan zijn gluurderij goed maken door voor haar direct een kek lingeriesetje te bestellen. Uiteraard heb je als vrouw je maten en merkvoorkeuren eerder al ingevuld. En dus ligt er met een beetje mazzel binnenkort een mooi setje in de bus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: