Vijf drankmerken in één verpakking bij AH

Opmerkelijk. Vijf verschillende merken van vier verschillende fabrikanten in één pakketje. En alleen verkrijgbaar bij AH.
Vijf drankjes zitten samen in één variatiepakket. Appelsientje, Chocomel, Orangina, Red Bull en Spa Reine zijn letterlijk bij elkaar gekropen en lanceren de FrisBox.

De samenwerking tussen Appelsientje, Chocomel, Orangina, Red Bull en Spa Reine is ontstaan naar aanleiding van een onderzoek door GfK Panel Services Benelux. Uit dat onderzoek is naar voren gekomen dat consumenten variatie als grootste pluspunt zien. Bijna 50 procent van de ondervraagden is geïnteresseerd in een variatiepakket. Vooral de gezinnen met kinderen hebben belangstelling in één pak met verschillende dranken. Meer keuze voor het gezin en voor bezoek wordt als grootste koopmotief genoemd. Het onderzoek vond in januari 2009 plaats, er hebben 1.100 respondenten in de leeftijd van 12 jaar en ouder deelgenomen. De FrisBox is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De consumentenadviesprijs bedraagt € 8,99 en is vanaf 18 mei beschikbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: