Pimp mijn site.nl

Waarom PimpMijnSite.nl?
“Bijna iedere site kan op een gegeven moment een opfrisser gebruiken. Je zult versteld staan hoe een klein beetje ‘pimpen’ de site effectiever maakt en de eigenaar trotser. Met een grotere aantrekkingskracht en meer gebruiksvriendelijkheid ontvangen de bedrijven, adverteerders en marketeers een bonus om boven de concurrentie uit te kunnen stijgen.”

“Het doel van PimpMijnSite.nl is een eerste contact te leggen met mensen in de marketing, reclame en communicatiewereld die ons nog niet kennen. Ook willen wij laten zien dat je met vijf minuten een eerste idee kan geven over het oppimpen van een site. Het digitaal communiceren kan vaak met simpele aanpassingen een stuk verbeteren. Deze vijf minuten werk zijn gratis. Hopelijk heeft dit een meerwaarde, waar je je voordeel mee kan doen.”

pimpmijnsite-home.jpg

Wat doet PimpMijnSite.nl?

PimpMijnSite.nl daagt bedrijven, adverteerders en marketeers uit om de eigen site eens onder handen te laten nemen. Het bedrijf belooft de adverteerder een gratis opfrisbeurt van de eigen site. Op deze manier moet de adverteerder inzicht krijgen in de mate waarin een site de marketing- en brandingboodschap overbrengt, hoe effectief deze is gebouwd voor zoekmachines en hoe het staat met de gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers voeren hun url in en geven aan of de techniek dan wel de ‘look and feel’ van de site gepimpt moet worden. Het resultaat kan een eenvoudige aanpassing zijn of een ‘extreme makeover’, in een ‘voor en na’-gallery zijn de resultaten te zien.”

Hoe werkt PimpMijnSite.nl?
”Geeft de url door van je bedrijf, en kies of je van je site het uiterlijk, de techniek of beiden wilt pimpen.
Wij sturen je een reactie via e-mail waarin wij aangeven wanneer je je pimp advies mag verwachten. Dit advies zal uiteindelijk ook getoond worden in de gallery op deze site. Wij kunnen het resultaat eventueel later gebruiken ter demonstratie van het actieconcept. We zullen je site echter nooit voor andere doeleinden inzetten.”

Hoeveel bezoek heeft PimpMijnSite.nl?
“Er zit een stijgende lijn in het aantal bedrijven wat zich aanmeldt voor een gratis pimpbeurt, wij verwelkomen wekelijks 4 tot 5 nieuwe bedrijven. Dit aantal zal gedurende de komende tijd zeker stijgen.”

Wie maakt PimpMijnSite.nl?
PimpMijnSite is een samenwerkingsverband tussen IIZT en DjameZ. IIZT is de digital production partner voor reclame- en communicatiebureaus. Vijf jaar ervaring in: campagne websites, banners, databases, blogs en veel meer. DjameZ bedenkt en realiseert originele webconcepten met de nadruk op actiematige communicatie en interactieve (cross) media.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: